Varma ord från några av mina kunder

Ewa Bazarnicka 
Linuse

Jag har fått hjälp att bygga upp säljkampanjer vilket gav mig nya intäkter

"Jag anlitade Jill för att få hjälp med planering, marknadsföring och sälj.

Jag har kunnat snabbt välja kursplatform och komma igång med den. Jag har fått mentalt stöd som var nödvändigt för att jag ska kunna hålla ut och komma vidare i mitt företagande. Tack vare Jill kunde jag planera och strukturera verksamheten. Jag har fått konkret och snabb hjälp med att skriva säljande texter och bygga upp säljkampanjer vilket gav mig omedelbara resultat i form av nya intäkter.  

Jag rekommenderar Jill för att hon är kompetent, tydlig, pedagogisk, snabb, effektiv och vänlig. "

Mitt val att gå med i Solopreneurerna har gjort min process att lansera min medlemstjänst snabbare! Det har varit så hjälpsamt att bli tryggt guidad, att slippa uppfinna hjulet helt själv. Jill är otroligt generös med sin kunskap.

Att vara medlem och att kunna ställa frågor i gruppen och vara med på Zoom-möten är så värdefullt! Det ger både inspiration och glädje. Är du sugen på att bygga medlemstjänst så är det definitivt Jill och Solopreneurerna du ska ta hjälp av! 😃

Martina Moström Liljegren
Business in Harmony

Ulrika Mårtén
LinkedInexpert på Social Success AB

 "Jill är fantastiskt duktig på att få fram allt som behövs genom att ställa rätt frågor som får mig att tänka till så det blir rätt budskap till min målgrupp."

Jag har tagit hjälp av Jill för att ta fram en strategi för medlemstjänster. 

Jill är snabb på att sätta sig in i uppgiften och är ett oerhört stöd och avlastning för mig. Hon hjälper mig att uttryck och paketera mitt erbjudande utifrån kundens synvinkel." 

Jenny Sandfors 
Webbutvecklare
InternetForm AB

 " Förpackad kunskap som gör det enkelt för mig att levla upp. Jills coaching kring copy är ovärderlig"

Mest gillar jag att både få vara med i ett fantastiskt nätverk med andra soloprenörer som är på samma resa och att få enskild coaching med Jill för att ta min copy till nästa nivå.

Jag rekommenderar Solopreneurerna till dig som vill komma framåt snabbare än på egen hand, som vill ha material förpackat och förklarat baserat både på kunskap och erfarenhet och för dig som längtar efter sällskap på vägen.

Jenny Åsenlund
Professionell själslig coach

"Mitt medlemskap har hjälpt mig konkretiserat vad min medlemstjänst ska innehålla, hur jag ska få kunder samt bästa stödet.."

Mest gillar jag att få tillhöra ett sammanhang med andra solopreneurer som har en intention att skapa en medlemstjänst eller redan driver och får stöd av varandra.

Jill är oerhört kunnig, generös och pedagogisk.

Jag rekommenderar Solopreneurerna till dig som vill  få mentalt stöd och konkreta tips på hur du ska komma igång med en medlemstjänst och driva den. Det är en lagom nivå av aktiviteter så jag hinner med att ta del.

Hoppas vi ses i gemenskapen.  

 "Jill är så tydlig, härlig och ger bra hands-on tips som man direkt kan applicera i sitt företag." 

Malin Hammar Blomwall
The Brand Expert

Jag behövde  hjälp att lägga upp min kursportal
Jag skickade allt material och hon la upp allt så vips var det klart som tagit mig tusen år att göra. Så skönt!

Jag rekommenderar Jill för att hon är snabb, ordentlig och pålitlig. 

Nina Berg 
Nina Berg en spark i röven