Varma ord från några av mina kunder

Ewa Bazarnicka 
Linuse

Jag har fått hjälp att bygga upp säljkampanjer vilket gav mig nya intäkter

"Jag anlitade Jill för att få hjälp med planering, marknadsföring och sälj.

Jag har kunnat snabbt välja kursplatform och komma igång med den. Jag har fått mentalt stöd som var nödvändigt för att jag ska kunna hålla ut och komma vidare i mitt företagande. Tack vare Jill kunde jag planera och strukturera verksamheten. Jag har fått konkret och snabb hjälp med att skriva säljande texter och bygga upp säljkampanjer vilket gav mig omedelbara resultat i form av nya intäkter.  

Jag rekommenderar Jill för att hon är kompetent, tydlig, pedagogisk, snabb, effektiv och vänlig. "

Mitt val att gå med i Solopreneurerna har gjort min process att lansera min medlemstjänst snabbare! Det har varit så hjälpsamt att bli tryggt guidad, att slippa uppfinna hjulet helt själv. Jill är otroligt generös med sin kunskap.

Att vara medlem och att kunna ställa frågor i gruppen och vara med på Zoom-möten är så värdefullt! Det ger både inspiration och glädje. Är du sugen på att bygga medlemstjänst så är det definitivt Jill och Solopreneurerna du ska ta hjälp av! 😃

Martina Moström Liljegren
Business in Harmony

"Jag stod vid ett vägskäl i mitt företagande. Istället för att sälja mina timmar till enstaka kunder, ville jag hitta ett sätt att nå en större kundkrets och samtidigt skapa ett hållbart och givande företagande för mig själv.

Jill har varit ett fantastiskt stöd under en vår med stora förändringar och i de många beslut som har behövts fattas. Framför allt har hon hjälp mig att skapa struktur och en plan på hur företagsutvecklingen ska se ut. Hon har varit till stor hjälp i mitt textskrivande, då hon har ett fantastiskt sätt att formulera kärnfulla och informativa texter. Hon kommer med bra och ärlig feedback, och har sett till att jag har fokuserat min energi på en sak i taget. Listan kan göras lång….

Jill är jordnära och en otroligt sympatisk person att arbeta med. Hennes kunskaper i att bygga en onlineverksamhet och hur man marknadsför sin affärsidé har varit ovärderlig."

Mathilda Spjuth
Studio Ahimsa/ Prehab Center

 "Jill är så tydlig, härlig och ger bra hands-on tips som man direkt kan applicera i sitt företag." 

Malin Hammar Blomwall
The Brand Expert

Jag behövde  hjälp att lägga upp min kursportal
Jag skickade allt material och hon la upp allt så vips var det klart som tagit mig tusen år att göra. Så skönt!

Jag rekommenderar Jill för att hon är snabb, ordentlig och pålitlig. 

Nina Berg 
Nina Berg en spark i röven

Vill du utveckla ditt företag snabbare och på ett tryggare sätt?

Vill du ha hjälp av mig? I första hand rekommenderar jag att du går med i Solopreneurerna. Där får du både utbildning, live workshops, gruppcoachning där du kan ställa frågor och en community med andra. Allt material och alla diskussioner är på svenska istället för på engelska.

Men vill du hellre gå en självstudiekurs eller köpa 1:1 coachinpaket så har jag det också. 

Gillar du att lyssna på podcasts? Då kommer du att älska Solopreneurpodden.