Tre platser kvar under våren  2023 

Skapa återkommande intäkter utan att behöva sälja hela tiden 

Stordådspaketet - säkra din plats!

Kört fast och vet inte hur du ska komma vidare?  
Eller vill du helt enkelt öka takten?

Tre platser kvar under våren 2023


Stordådspaketet är för dig som är redo att kickstarta ditt byte av affärsmodell eller som vill öka takten i utvecklingen av ditt företag online. Om du är trött på att byta timmar mot pengar, inte veta varifrån intäkterna ska komma nästa månad och vill göra ett långsiktigt åtagande mot dina kunder, då är det här för dig. Det här är för dig som vill utveckla tjänster online oavsett om det handlar om onlinekurser, program eller medlemstjänster. 

Eftersom det ingår så mycket 1:1 är antalet platser mycket begränsade.

Vill du bli en av dem? Kontakta mig så berättar jag mer!

>> jill@explain.se


Paketera din kunskap till en medlemstjänst så att du kan sälja en gång och få intäkter många månader utan fastna i osäkerhet om du har vad som krävs.


 Det här får du hjälp med i Stordådspaketet

Allt det här får du i Stordådspaketet
Två 1:1 coachningar varje månad i sex månader!

Medlemsskap i Solopreneurerna (workshops, gruppcoachning och ovärderlig community).

Löpande stöd under vardagar 8-16 via t ex mail eller meddelanden.


Din investering:  4 900 kr ex moms per månad i sex månader.

Vill du så kan du betala en gång och spara pengar. Engångsinvesteringen är 25 000 kr exl moms för hela perioden.

Stordådspaketet är den perfekta kombon av eget arbete och individuell coachnng.

Den perfekta kombinationen av eget arbete när det passar dig, individuell coachning för att gå på djupet och löpande stöd och hjälp i Solopreneurerna.

Det här paketet garanterar att du inte kör fast och att du kommer framåt så snabbt som du själv önskar.  

Högsta prio! Skapa ditt oemotståndliga erbjudande

Allt börjar med att du skapar något dina kunder behöver och är beredda att betala för.  Men det räcker inte. Du behöver också kunna skapa ord som säljer för att dina kunder ska hitta din hjälp. 

Rigga din tjänst online 

Av allt du vet, vad ska du paketera in i din tjänst? Och hur ska du leverera det? Det löser vi när du jobbar igenom strukturen och innehållet i din medlemstjänst/onlinekurs eller program. Allt med din blivande
kund i fokus.

Är du redan igång och vill utveckla vidare? Då utgår vi från det. 

Sätt upp din kursportal

Oavsett om du älskar tekniken eller inte så behöver du den. Väljer du Newzenler som kursplattform kan jag hjälpa dig med inställningarna.

Har du redan en annan kursplattform så fokuserar vi på att du gör den snygg, tydlig och effektiv. 

Siktar du på stordåd?

Galet skoj om du vill skapa stordåd inom din nisch för dina kunder. Din expertis behövs i världen och det finns människor som väntar på att få hjälpa av just dig! Att sälja online är inte för alla och är inte enkelt. Men är det vad du verkligen vill då ska du veta att det aldrig har varit ett bättre tillfälle än nu. Tekniken är lättillgänglig, kunderna är vana att lära sig och träffas online och du är redo för nästa steg!

Vill du veta mer om det här fantastiska paketet så hör av dig.  Det kostar inget att fråga! Vill du lägga beslag på en av platserna så maila mig bums så säkrar jag en plats till dig.

1.

Eget arbete - Skapa din perfekta mix av tjänster

Vill du jobba på i din takt utan att behöva passa tider? Då ska du gå igenom biblioteket av kraftfulla workshops som finns i Solopreneurerna.
Filmer och mallar säkerställer att du har material att skapa utifrån. 

2.

Kör aldrig fast - Solopreneurerna [medlemstjänst]

Du kör aldrig fast. Har du en fråga så ställer du den i vår privata facebookgrupp eller på gruppcoachningen.  Du kliver in i ett gäng trevliga och kompetenta företagare som vet precis vilka utmaningar du går igenom. Det här är ett gäng att bli peppad och inspirerad av!

3.

Gå på djupet [1:1]

Vill du fila på din copy för att nå ut bättre, få stöd i att ta fram din freebie och säljtunnel eller diskutera hur din lansering ska se ut? Ta med dig det du behöver jobba på till våra 1:1 träffar.  Jag hjälper dig direkt på mötet så att du kan komma vidare. 

4.

Endast fem platser (varav tre är lediga nu)

Sex månader där du får allt du behöver för att både skapa och lansera en framgångsrik medlemstjänst så att du kan hjälpa fler och tjäna mer.
Efter lanseringen får du fortsatt stöd för att driva din medlemstjänst, öka din räckvidd och planera nästa lansering. 

Varma ord från mina medlemmar i Solopreneurerna

Ulrika Mårtén
LinkedInexpert på Social Success AB

 "Jill är fantastiskt duktig på att få fram allt som behövs genom att ställa rätt frågor som får mig att tänka till så det blir rätt budskap till min målgrupp."

Jag har tagit hjälp av Jill för att ta fram en strategi för medlemstjänster. 

Jill är snabb på att sätta sig in i uppgiften och är ett oerhört stöd och avlastning för mig. Hon hjälper mig att uttryck och paketera mitt erbjudande utifrån kundens synvinkel." 

Jenny Sandfors 
Webbutvecklare
InternetForm AB

 " Förpackad kunskap som gör det enkelt för mig att levla upp. Jills coaching kring copy är ovärderlig"

Mest gillar jag att både få vara med i ett fantastiskt nätverk med andra soloprenörer som är på samma resa och att få enskild coaching med Jill för att ta min copy till nästa nivå.

Jag rekommenderar Solopreneurerna till dig som vill komma framåt snabbare än på egen hand, som vill ha material förpackat och förklarat baserat både på kunskap och erfarenhet och för dig som längtar efter sällskap på vägen.

Jenny Åsenlund
Professionell själslig coach

"Mitt medlemskap har hjälpt mig konkretiserat vad min medlemstjänst ska innehålla, hur jag ska få kunder samt bästa stödet.."

Mest gillar jag att få tillhöra ett sammanhang med andra solopreneurer som har en intention att skapa en medlemstjänst eller redan driver och får stöd av varandra.

Jill är oerhört kunnig, generös och pedagogisk.

Jag rekommenderar Solopreneurerna till dig som vill  få mentalt stöd och konkreta tips på hur du ska komma igång med en medlemstjänst och driva den. Det är en lagom nivå av aktiviteter så jag hinner med att ta del.

Hoppas vi ses i gemenskapen.  

Känner du i hela kroppen att du vill utveckla ditt företag online?

Är du trött på att det tar för lång tid, trött på att känna dig osäker på vägen framåt och less på att sitta själv med alla beslut? Du känner i hela kroppen att det här är rätt för dig. Det känns som en eld. Något som bara måste göras. En väg som måste provas oavsett resultat.

Jag fattar! Jag har varit där du är och nu kan jag hjälpa dig. Det är varken raketforskning eller magi (även om det känns magiskt när det funkar). Men det finns vägar som leder framåt enklare och snabbare.

Jag kan hjälpa dig hitta dem.

Vill du veta mer om det här fantastiska paketet så hör av dig.  Det kostar inget att fråga! Vill du lägga beslag på en av platserna så maila mig bums så säkrar jag en plats till dig.

Svar på dina frågor

Wohoo! Du tänker agera snabbt, jag älskar det! Programmet är sex månader och du har gott om tid att skapa din medlemstjänst eller onlinekurs, lansera den och sedan utveckla den vidare. Jag hjälper dig att få en bra struktur på innehållet till dina kunder så att de blir galet nöjda och stannar länge! Du bestämmer vad vi använder tiden till och ditt medlemsskap i Solopreneurerna kommer att ge dig tonvis med inspiration från övriga medlemmar. Det är verkligen en plats för stordåd!

I Stordådspaketet ingår ett medlemskap i Solopreneurerna i sex månader och du får 1:1 coachning av mig. Du får alltså allt som ingår i Solopreneurerna (workshops, gruppcoachning, community) och individuellt stöd genom två egna träffar per månad med mig. Du får även tillgång till webbkursen Skapa och lansera din lönsamma medlemstjänst som är en snitslad bana för ditt arbete. Det här är för dig som verkligen vill satsa och komma framåt fort. 

För att säkerställa att du tar dig framåt i bästa tempo behöver använda dem varje månad. Du kan alltså inte spara dem från månad till månad. Men du kan använda tiden till vad du vill och vill du att jag gör något åt dig på den tiden så går det bra. Jag kan hjälpa dig med din freebie, säljtexter eller annat du behöver hjälp med. 

Oh nej! Du använder den tekniska lösning du är bekväm med. Jag hjälper till tekniskt med Zenler men jag har inga problem med att du kör en annan plattform. Gör det som passar dig bäst! Vill du ha hjälp så har jag videos på hur du sätter upp Zenler i Solopreneurerna som du får tillgång till i sex månader. Har du en annan kursportal du är nöjd med så är det inga problem! Stordåd skapas av dig, inte ditt system. 

Du anmäler dig genom att kontakta mig på  jill@explain.se. Vill du veta mer så tar vi ett kort samtal först innan du bestämmer dig. Det samtalet är 20 minuter  och helt kostnadsfritt. Det finns inget krav på att du ska köpa paketet.

När du bestämt dig och anmält dig på mailen får du en faktura varje månad i sex månader på 4 900 kr exkl moms. Vill du göra en engångsinvestering och spara pengar? Din investering för programmet är då  25 000 kr exkl moms och betalas i förskott. 

Nej det här programmet har ingen återbetalning men ingen fara! Det är galet flexibelt kring vad du vill använda det till. Så länge du vill sälja dina tjänster online så har du nytta av det. Du får tillgång till hela Solopreneurmodellen där du kan attrahera nya följare, konvertera dem till betalande medlemmar (eller kunder), jobba för att behålla dem länge och uppgradera ditt mindset så att du får ut det mesta av din förmåga.