Fullt under våren 2024

Skapa din perfekta mix av tjänster så att du kan få ett hållbart företag online

Stordådspaketet - säkra din plats!

Kört fast och vet inte hur du ska komma vidare?  
Eller vill du helt enkelt öka takten?

Fullt under våren 2024. Välkommen att boka din plats med start i augusti 2024.


Stordådspaketet är för dig som är redo att kickstarta ditt byte av affärsmodell eller som vill öka takten i utvecklingen av ditt företag online. Om du är trött på att byta timmar mot pengar, inte veta varifrån intäkterna ska komma nästa månad och vill göra ett långsiktigt åtagande mot dina kunder, då är det här för dig. Det här är för dig som vill utveckla tjänster online oavsett om det handlar om onlinekurser, program eller medlemstjänster.

Eftersom det ingår så mycket 1:1 är antalet platser mycket begränsade.

Vill du bli en av dem? Kontakta mig så berättar jag mer!

>> jill@explain.se


Jag är certifierad i att använda metoder och verktyg från
The Life Coach School.

Det innebär att vi alltid kommer att ta med dig i beräkningen även när vi pratar marknadsföring, paketering av dina tjänster och prissättning.  

Därför att du är den som skapar resultaten i ditt företag.  

Och din förmåga att hantera dig och dina tankar och känslor avgörande för vilka resultat du får. Oavsett strategier och metoder i övrig. 

Hitta din perfekta mix av tjänster så att du kan skapa ett hållbart företag online där du tjänar de pengar du behöver, jobbar på det sätt du vill samtidigt som du hjälper dem du brinner för.


Allt det här får du i Stordådspaketet
Två 1:1 coachningar varje månad i sex månader!

Medlemsskap i Solopreneurerna (workshops, gruppcoachning och ovärderlig community).

Löpande stöd under vardagar 8-16 via t ex mail eller meddelanden.


Din investering:  6 000 kr ex moms per månad i sex månader.

Vill du så kan du betala en gång och spara pengar. Engångsinvesteringen är 33 000 kr exl moms för hela perioden.

Stordådspaketet är den perfekta kombon av eget arbete och individuell coachnng.

Den perfekta kombinationen av eget arbete när det passar dig, individuell coachning för att gå på djupet och löpande stöd och hjälp i Solopreneurerna.

Det här paketet garanterar att du inte kör fast och att du kommer framåt så snabbt som du själv önskar.  

 I Stordådspaketet ingår sex månaders medlemskap i Solopreneurerna. Allt det här får du som medlem:  

WORKSHOP VARJE MÅNAD / Olika teman
I varje workshop jobbar du med att utveckla ditt företag oavsett om det handlar om att skriva bättre copy, utforma strukturen i din onlinekurs eller sätta mål och göra en plan för hur du ska sälja mer.  Dessutom får du tillgång till hela biblioteket av tidigare workshops direkt när du går med. En guldgruva!

Live workshop (spelas in)

Mall eller arbetsbok som underlättar

Möjlighet att ställa frågor

PRIVAT PODCAST | Lyssna på allt (endast för dig som medlem)  

Workshops och gruppcoachningar är live och om du inte har möjlighet att vara med så kan du enkelt och smidigt lyssna på dem i din mobil när du är ute och går, sitter på tåget eller lagar mat. 

GRUPPCOACHNING | Ställ din fråga och lär dig av andra

Jag vill inte att du ska köra fast för att du inte vet vad du ska göra eller hur du ska göra det. Kom på gruppcoachningen och få svar så att du kan fortsätta skapa det du vill för dig själv och för dina kunder. 

Få svar av mig och få svar av andra kunniga solopreneurer

Få nya insikter från andras frågor

Få inspiration och pepp när det känns tungt

MEDLEMSTRÄFFAR |  Prata förtagande med andra varje månad

Det här är en riktigt hit och uppskattad av många. Att få träffas i mindre grupper och prata om hur det är att driva företag online. Garanterat inspirerande och peppande i ett gäng som är i samma läge som du eller precis har varit.

BONUSBOOST | Vi går på djupet inom något smalt

Då och då går vi igenom något specifikt på djupet. Tidigare var det hur du jobbar smart med din väntelista. Tre konkreta sätt att öka försäljningen. 

Få praktiska tips

Få nya idéer

Jobba smartare

HYLLA VECKANS STORDÅD | Se dina framsteg under veckan

Hur bra är du på att se hur lång du har kommit och hur du bygger ditt företag varje dag? Om du är som många av oss så glömmer du att reflektera över det.

Därför hyllar vi veckans stordåd varje fredag i vår privata facebookgrupp. Du får en möjlighet att se din egen utveckling och bli inspirerad av de andras. 

SOLOPRENEURSNACK | En medlem får coachning i privata podcasten för medlemmar

Hur ofta får du hänga med bakom kulisserna och höra frågor, övervägande och beslut när någon utvecklar sitt företag? Det får du i Solopreneursnack. Hör mitt samtal med en medlem som står inför något nytt i sitt företag. Det kan vara att starta en podcast, göra en freebie eller sätta upp sin säljsida.  Eller så kanske det är du!

Inspirerande

Insiktsfullt

Få nya lösningar

MINDSETMÅNDAG| En boost för dina tankar 

Ditt företag växer i den takt du själv växer. Att skapa ett framgångsrikt företag online ger personlig utveckling på steroider. Det är mycket vi ska  hantera med oss själva. Du kommer att märka att de tankar du har som oroar och håller dig tillbaka inte bara är dina. Vi har alla våra välmenta men överbeskyddande hjärnor att hantera. Och gör vi det på rätt sätt blir alla våra fantastiska hjärnors potential vår.

Det finns ett helt bibliotek av korta inspirerande avsnitt som du enkelt når i din medlemspodd. 

Högsta prio! Skapa ditt oemotståndliga erbjudande

Allt börjar med att du skapar något dina kunder behöver och är beredda att betala för.  Men det räcker inte. Du behöver också kunna skapa ord som säljer för att dina kunder ska hitta din hjälp. 

Rigga din tjänst online 

Av allt du vet, vad ska du paketera in i din tjänst? Och hur ska du leverera det? Det löser vi när du jobbar igenom strukturen och innehållet i din medlemstjänst/onlinekurs eller program. Allt med din blivande
kund i fokus.

Är du redan igång och vill utveckla vidare? Då utgår vi från det. 

Sätt upp din kursportal

Oavsett om du älskar tekniken eller inte så behöver du den. Väljer du Newzenler som kursplattform kan jag hjälpa dig med inställningarna.

Har du redan en annan kursplattform så fokuserar vi på att du gör den snygg, tydlig och effektiv. 

Siktar du på stordåd?

Galet skoj om du vill skapa stordåd inom din nisch för dina kunder. Din expertis behövs i världen och det finns människor som väntar på att få hjälpa av just dig! Att sälja online är inte för alla och är inte enkelt. Men är det vad du verkligen vill då ska du veta att det aldrig har varit ett bättre tillfälle än nu. Tekniken är lättillgänglig, kunderna är vana att lära sig och träffas online och du är redo för nästa steg!

Vill du veta mer om det här fantastiska paketet så hör av dig.  Det kostar inget att fråga! Vill du lägga beslag på en av platserna så maila mig bums så säkrar jag en plats till dig.

1.

Eget arbete - Skapa din perfekta mix av tjänster

Vill du jobba på i din takt utan att behöva passa tider? Då ska du gå igenom biblioteket av kraftfulla workshops som finns i Solopreneurerna.
Filmer och mallar säkerställer att du har material att skapa utifrån. 

2.

Kör aldrig fast - Solopreneurerna [medlemstjänst]

Du kör aldrig fast. Har du en fråga så ställer du den i vår privata facebookgrupp eller på gruppcoachningen.  Du kliver in i ett gäng trevliga och kompetenta företagare som vet precis vilka utmaningar du går igenom. Det här är ett gäng att bli peppad och inspirerad av!

3.

Gå på djupet [1:1]

Vill du fila på din copy för att nå ut bättre, få stöd i att ta fram din freebie och säljtunnel eller diskutera hur din lansering ska se ut? Ta med dig det du behöver jobba på till våra 1:1 träffar.  Jag hjälper dig direkt på mötet så att du kan komma vidare. 

4.

Endast fem platser (varav några är bokade)

Sex månader där du får allt du behöver för att både skapa din perfekta mix av tjänster online.
Du får hjälp att identifiera vad du ska erbjuda, till vilka och hur du ska sälja dina erbjudanden på ett sätt som känns rätt för dig. 

Svar på dina frågor

Wohoo! Du tänker agera snabbt, jag älskar det! Programmet är sex månader och du har gott om tid att skapa din medlemstjänst, onlinekurs eller coachingprogram, lansera  och sedan utveckla  vidare. Jag hjälper dig att få en bra struktur på innehållet i dina erbjudanden och hur du ska sälja dem. Du bestämmer vad vi använder tiden till och ditt medlemsskap i Solopreneurerna kommer att ge dig tonvis med inspiration från övriga medlemmar. Det är verkligen en plats för stordåd!

I Stordådspaketet ingår ett medlemskap i Solopreneurerna i sex månader och du får 1:1 coachning av mig. Du får alltså allt som ingår i Solopreneurerna (workshops, gruppcoachning, community) och individuellt stöd genom två egna träffar per månad med mig. Dessutom kan du ställa frågor via mail däremellan och få feedback på säljtexter, webinarupplägg, landningssidor eller vad det är du vill ha hjälp med. Det här är för dig som verkligen vill satsa och komma framåt fort. 

För att säkerställa att du tar dig framåt i bästa tempo behöver använda dem varje månad. Du kan alltså inte spara dem från månad till månad. Men du kan använda tiden till vad du vill och vill du att jag gör något åt dig på den tiden så går det bra. Jag kan hjälpa dig med din freebie, säljtexter eller annat du behöver hjälp med. 

Oh nej! Du använder den tekniska lösning du är bekväm med. Jag hjälper till tekniskt med Zenler men jag har inga problem med att du kör en annan plattform. Gör det som passar dig bäst! Vill du ha hjälp så har jag videos på hur du sätter upp Zenler i Solopreneurerna som du får tillgång till i sex månader. Har du en annan kursportal du är nöjd med så är det inga problem! Stordåd skapas av dig, inte ditt system. 

Du anmäler dig genom att kontakta mig på  jill@explain.se. Vill du veta mer så tar vi ett kort samtal först innan du bestämmer dig. Det samtalet är 20 minuter  och helt kostnadsfritt. Det finns inget krav på att du ska köpa paketet.

När du bestämt dig och anmält dig på mailen får du en faktura varje månad i sex månader på 6 000 kr exkl moms. Vill du göra en engångsinvestering och spara pengar? Din investering för programmet är då  33 000 kr exkl moms och betalas i förskott. 

Nej det här programmet har ingen återbetalning men ingen fara! Det är galet flexibelt kring vad du vill använda det till. Så länge du vill sälja dina tjänster online så har du nytta av det. Du får tillgång till hela Solopreneurmodellen där du kan attrahera nya följare, konvertera dem till betalande medlemmar (eller kunder), jobba för att behålla dem länge och uppgradera ditt mindset så att du får ut det mesta av din förmåga.