This course is not open for enrollment

Solopreneurerna

För dig som vill skapa stordåd online!

Skippa förvirringen, hoppa över känslan av att sitta fast och gå direkt på att skapa det liv du vill ha med ditt företagande.

Medlemstjänster är det roligaste och mest kreativa sättet att sälja dina tjänster online för att nå den frihet du strävar efter, få de intäkter du drömt om och för att hjälpa dem du brinner för. 

Vill du jobba mer online?
Solopreneurerna har dörrarna öppna 16-19 maj 2022 🤩
Välkommen in och skapa dina stordåd!

Äntligen kan du komma igång och sälja din kunskap online och få återkommande intäkter utan att behöva köra fast bara för att du inte vet vilka dina första steg är. ⁠ ⁠Det finns ett sätt för dig att komma ifrån det ständiga säljandet och ryckiga intäkter.

Genom att paketera om din kunskap till en medlemstjänst kan du få återkommande intäkter så att du kan fokusera på det du gör bäst - hjälpa dem du brinner för att hjälpa.

Solopreneurmodellen är det smartaste sättet att skapa återkommande intäkter online och i Solopreneurerna får du alla de delar du behöver för att lyckas. Och en gemenskap med andra som är på samma resa som du.

Du behöver inte ha klarhet för att börja men du måste börja för att få klarhet. 04Days
15 Hours
13 Minutes
13 Seconds

Du behöver inte veta var du ska starta.
Solopreneurmodellen ger dig vägledning.
Allt det här får du i Solopreneurerna. Fem områden som leder till din framgång!

Du behöver gå vägen själv. Göra allt som krävs.
Men du väljer själv hur lång den ska vara. Modellen vi jobbar efter i Solopreneurerna innehåller
alla delar du behöver för att skapa, lansera och driva en framgångsrik medlemstjänst.
Det är en genväg för att den är tydligare, tryggare och den går snabbare.

Mindset:
Hur du gör dina tankar till din största fördel

Dina tankar är din största möjlighet. Men de kan även vara ditt största hinder.

Jag lär dig hur du kan coacha dig själv för att ta dig genom tuffa perioder och nå framgång på ett hållbart sätt. 

Behålla:
Håll dina medlemmar nöjda så att de stannar länge

Det allra viktigaste nyckeltalet för din medlemstjänst är hur länge dina medlemmar stannar.

Här går vi igenom strategier och metoder som gör att du kan göra dina medlemmar nöjda -länge!

Attrahera:
Öka din räckvidd och nå ut till dina följare

Skapa ditt oemotståndliga erbjudande och nå ut med det till rätt personer. Och gärna många rätt personer!

Här jobbar vi med att öka din räckvidd så att du kan nå ut till fler och kunna hjälpa många mer.

Skapa: 
Sätt upp din medlemstjänst

Sätt upp strukturen, innehållet och leveranserna i din medlemstjänst. Sätt grunderna och bestäm vilken sorts medlemstjänst du vill erbjuda.

Här lär du dig även att sätta upp det tekniska i NewZenler!

Konvertera:
Från följare  till betalande medlemmar

Förflytta dem från följare till betalande kunder - varje månad.

Här jobbar vi med ditt sälj för att du ska kunna få så många medlemmar som möjligt i din medlemstjänst. 

Gillar du Solopreneurpodden? Då kommer du älska Solopreneurerna!

Okej, vad får jag hjälp med? Jag vill veta allt!
En månad med Solopreneuerna ser ut så här 

Gruppcoachning - ställ dina frågor och få svar direkt.  Lär dig av andras frågor. Galet effektivt och givande! 1,5 timme (spelas in och kan ses i efterhand). Publiceras även i podden som bara är för dig som medlem.  

Live workshop  - du utvecklar ditt företag utifrån en värdefull del av Solopreneurmodellen som jag lär ut. 1,5 timme (spelas in och kan ses i efterhand). Publiceras även i podden som bara är för dig som medlem.  

Medlemsträff  - du träffar andra solopreneurer och diskuterar angelägna frågor kring ditt och deras företag. Sker i grupprum i Zoom. Spelas ej in. Det som sägs där stannar där. 

Mindsetmåndag  - en kort inspirerande ljudfil som lyfter dig inför veckan. Dina tankar är din viktigaste framgångsfaktor. När du lär dig hantera dem.  Publiceras endast i podden som  är för dig som medlem.

Medlemsmail   - varje onsdag kommer ett mail som innehåller länkar och datum till det som händer i Solopreneuerna. Allt för att du lätt ska hålla dig uppdaterad. 

Veckans stordåd  - varje fredag hyllar vi de stordåd du åstadkommit under veckan. Både små och stora saker som tar ditt företag framåt.  

Community  - du får och ger stöd, pepp och råd i fb-gruppen som bara är för medlemmar. Ovärderligt att få umgås med likasinnade.

BONUSboost  - det lilla extra där vi går på djupet inom ett område. Sist var det hur du jobbar smart med din väntelista.  

Solopreneursnack  - ett inspirerande prat om hur det är att driva företag - bakom kulisserna med någon av kollegorna i Solopreneurerna. Publiceras endast i podden som  är för dig som medlem.  

Solopreneurerna utvecklas hela tiden och därför kan upplägget komma att ändras. BONUSboost och Solopreneursnack erbjuds då och då. 

Möt fantastiska medlemmar som är på samma resa som du

Mitt val att gå med i Solopreneurerna har gjort min process att lansera min medlemstjänst snabbare! Det har varit så hjälpsamt att bli tryggt guidad, att slippa uppfinna hjulet helt själv. Jill är otroligt generös med sin kunskap.

Att vara medlem och att kunna ställa frågor i gruppen och vara med på Zoom-möten är så värdefullt! Det ger både inspiration och glädje. Är du sugen på att bygga medlemstjänst så är det definitivt Jill och Solopreneurerna du ska ta hjälp av! 😃

Martina Moström Liljegren
Business in Harmony

Ulrika Mårtén
LinkedInexpert på Social Success AB

 "Jill är fantastiskt duktig på att få fram allt som behövs genom att ställa rätt frågor som får mig att tänka till så det blir rätt budskap till min målgrupp."

Jag har tagit hjälp av Jill för att ta fram en strategi för medlemstjänster. 

Jill är snabb på att sätta sig in i uppgiften och är ett oerhört stöd och avlastning för mig. Hon hjälper mig att uttryck och paketera mitt erbjudande utifrån kundens synvinkel." 

Jenny Sandfors 
Webbutvecklare
InternetForm AB

 " Förpackad kunskap som gör det enkelt för mig att levla upp. Jills coaching kring copy är ovärderlig"

Mest gillar jag att både få vara med i ett fantastiskt nätverk med andra soloprenörer som är på samma resa och att få enskild coaching med Jill för att ta min copy till nästa nivå.

Jag rekommenderar Solopreneurerna till dig som vill komma framåt snabbare än på egen hand, som vill ha material förpackat och förklarat baserat både på kunskap och erfarenhet och för dig som längtar efter sällskap på vägen.

Jenny Åsenlund
Professionell själslig coach

"Mitt medlemskap har hjälpt mig konkretiserat vad min medlemstjänst ska innehålla, hur jag ska få kunder samt bästa stödet.."

Mest gillar jag att få tillhöra ett sammanhang med andra solopreneurer som har en intention att skapa en medlemstjänst eller redan driver och får stöd av varandra.

Jill är oerhört kunnig, generös och pedagogisk.

Jag rekommenderar Solopreneurerna till dig som vill  få mentalt stöd och konkreta tips på hur du ska komma igång med en medlemstjänst och driva den. Det är en lagom nivå av aktiviteter så jag hinner med att ta del.

Hoppas vi ses i gemenskapen.  

Du kan sätta igång direkt - här är workshops som redan väntar på dig!

Jag älskar när mina medlemmar trivs och lyckas!

Orolig om Solopreneurerna funkar för dig? Jag fattar och därför har jag tagit bort risken.

Månadsplanen - ingen uppsägningstid. Du är medlem så länge du önskar.

Vilka alternativ har du till Solopreneurerna? 

Köp en webbkurs om hur du gör medlemstjänster

Du kan köpa en webbkurs om hur du skapar eller utvecklar din medlemstjänst.  Webbkursen kommer att ge dig vad du behöver veta men inte stöd i hur du gör det.

När det är dags att gå från teori till praktik har du ingen att fråga.

Lös det själv med freebies

Du kan lösa det mesta på egen hand. Och det råder ingen brist på information. Det finns gott om gratis material. Inte minst Solopreneurpodden 😅Men faktum är att allt detta kan få dig att köra helt fast för att du inte vet i vilken ände du ska börja.

Det tar längre tid eftersom du inte har någon att fråga och du blir osäker på om du är på rätt väg. Hur snabbt vill du gå framåt?

Det kan vara ett ensamt jobb att vara soloföretagare men det behöver inte vara det. Inte om du hittar rätt människor att hänga med. 

Boka coachning av någon

Om du vill ha hjälp så kan du boka en coach eller rådgivare som hjälper dig fram. Det är ett värdefullt sätt att utveckla ditt företag på.

Problemet är bara att du inte ens får en timme med en coach för priset av en hel månad i Solopreneurerna. Och då är det du och en person till. Inte ett helt gäng med värdefulla erfarenheter som du kan fråga och bolla med. 

Eller så kan du fortsätta jobba på egen hand.

Om du tror att du blir mer uthållig och kommer fortare framåt på egen hand så då är det rätt val för dig. Du kan lösa det mesta på egen hand. Det tar oftast längre tid att lista ut allt själv och risken är att du krokna på vägen och ger upp. För hur många freebies kan du ladda ner? Hur många amerikanska videos kan du kolla på? Hur hanterar du allt självtvivel och svårigheten att ta ditt företagande på det allvar det förtjänar?

Har du någon i din närhet att diskutera med? En partner som intresserar sig och förstår hur det är att jobba online eller en vän kanske? Om du som jag har pratat omkull dina vänner om ditt företagande (varför är de inte mer intresserade när det är så spännande?!) så behöver någon att ta rygg på som berättar hur du ska gå till väga. Och ett gäng att hänga med som faktiskt på riktigt förstår vad det innebär att vara sitt eget personliga varumärke. Hur obekvämt det kan vara samtidigt som vi ändå behöver fortsätta framåt därför att vi drivs av en brinnande längtan att få hjälpa andra på våra villkor.

Ett jobb med full frihet. En vardag kan vi kan hjälpa fler samtidigt som vi tjänar mer.

Solopreneurmodellen som du får ta del av när du går med i Solopreneurerna hanterar alla områden du behöver för att lansera och driva en framgångsrik medlemstjänst. Allt i från struktur till prissättning, marknadsföring och lansering.

 Alla delar är inte enkla men det är okej, du kan göra svåra saker. 

Vilken plan passar dig bäst? 

Månadsmedlemskap
Du betalar månad för månad och är medlem så länge du önskar.
Du har tillgång till allt material som vi redan jobbat med i Solopreneurerna - en guldgruva!

Ingen uppsägningstid och ingen bindningstid. 

Stordådspaketet - begränsat antal platser
För dig som vill komma framåt snabbt. Bästa kombon av flexibelt lärande, gruppcoachning och hjälp 1:1

Perfekt om du vill ha någon som följer upp dig och coachar samtidigt som du kör på själv. 

Läs mer här

Allt du behöver för att skapa, lansera och driva din medlemstjänst!

Skapa din medlemstjänst

Oavsett om du redan har en medlemstjänst eller ska skapa en så får du stöd i hur du ska gå till väga. Hur mycket innehåll behöver du ha med? Hur ska du leverera det? Hur ofta och i vilken struktur?

Du får övningar som hjälper dig att komma fram till hur just du ska jobba i din medlemstjänst. 

Svårt att att skriva ord som säljer?

Du får lära dig att nå ut i bruset med ett ramverk som gör underverk. Med det här blir det lätt att skriva ord som inte bara når ut utan även når in.

Du behöver inte vara ett skrivarproffs för att lyckas. 

Hjälp! Hur gör jag med lanseringen? 

Du får stöd och hjälp i planering och genomförande av din lansering. I vilken ordning du ska göra allt, vad du ska tänka på och vilka tidpunkter som gäller.
Allt för att du ska kunna lansera på ett tryggt sätt. 

Jag vet inte vart jag ska börja

Ingen fara. Jag vet vart och i Solopreneurmodellen finns det stöd du behöver för att komma igång även när du känner att du kört fast.

Tekniken skrämmer mig och jag vet inte vilken plattform jag ska välja

Du behöver inte vara ett tekniskt geni för att driva en medlemstjänst. Men du behöver hantera tekniken. Väljer du Newzenler finns grundläggande guider på svenska för att du ska komma igång snabbt.

Har du en annan plattform du använder så har jag inga som helst synpunkter på det. Mitt fokus är innehållet men väljer du Newzenler så kan jag stötta dig med tekniken. 

Jag vet inte om jag har tillräckligt med kunskap

Osäker på om du har vad som krävs för att hjälpa andra i din medlemstjänst?

Bara att du ställer frågan visar att du har det. För du har en genuin önskan att hjälpa människor att få en förändring i sina liv. Det räcker. Resten löser du efter vägen.

Och jag kommer att hjälpa dig med ditt mindset kring det här. 

Välj mellan två abonnemang 

En liten investering i dig själv som  gör stor skillnad för ditt företag.