Solopreneurerna

För dig som vill skapa stordåd online!
Skippa förvirringen, hoppa över känslan av att sitta fast och gå direkt på att skapa det liv du vill ha med ditt företagande.


Vill du skapa ett hållbart företag online? Ett företag som både ger dig de intäkter du behöver och som innebär att du jobbar på det sätt som passar dig bäst? Det bästa sättet att göra det på är att skapa din perfekta mix av tjänster.
Det handlar om att du tjänar de pengar du behöver, genom att jobba på det sätt du vill samtidigt som du hjälper dem du vill hjälpa.


Du kanske redan tjänar de pengar du behöver i ditt företag men du gör det inte riktigt på det sätt du skulle önska. Du jobbar fler timmar än vad du skulle vilja.

Det finns ett sätt att använda din kunskap som hävstång för att skapa mer frihet. Du kan paketera den i skalbara tjänster där du inte längre byter tid mot pengar.

Här är alla delar som skapar ett hållbart företag online

Solopreneruerna är för dig som vill utveckla ditt företag online oavsett om du har en hög omsättning idag eller om du precis har börjat. Det du behöver förändra ligger inom något av de områden vi fokuserar på:

LEDA

Hej chefen! Du behöver leda ditt företag i den riktning som är viktig för dig och samtidigt klara av att leda dig själv genom den processen.

Attrahera

Hej kunden! Konsten att göra dig synlig för de människor du brinner för att hjälpa och få dem att bli prenumeranter på din e-postlista.

Konvertera

Hej säljet! Lär dig sälja med lätthet.  Få dina följare att bli betalande kunder genom kampanjer, webinar och e-postmarknadsföring.

PRODUCERA & LEVERERA

Hej paketering! Skapa din perfekta mix av tjänster som till exempel onlinekurser, medlemstjänst, coachningsprogram. 

Du kan lära dig alla färdigheter du behöver för att nå dit du vill. I Solopreneurerna får du den guidning och stöd du behöver.


För dig som är redo att utveckla ditt företag online!

Vill du jobba mer online?
Solopreneurerna har dörrarna öppna 29 augusti-1 september 2022 🤩
Välkommen in och skapa dina stordåd!

Äntligen kan du komma igång och sälja din kunskap online och få återkommande intäkter utan att behöva köra fast bara för att du inte vet vilka dina första steg är. ⁠ ⁠Det finns ett sätt för dig att komma ifrån det ständiga säljandet och ryckiga intäkter.

Genom att paketera om din kunskap till en medlemstjänst kan du få återkommande intäkter så att du kan fokusera på det du gör bäst - hjälpa dem du brinner för att hjälpa. Solopreneurmodellen är det smartaste sättet att skapa återkommande intäkter online och i Solopreneurerna får du alla de delar du behöver för att lyckas.

Och en gemenskap med andra som är på samma resa som du. Du behöver inte ha klarhet för att börja men du måste börja för att få klarhet.

0
0
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
0
0
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
Days
0
0
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
0
0
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
Hours
0
0
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
0
0
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
Minutes
0
0
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
0
0
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
Seconds

Gillar du Solopreneurpodden? Då kommer du älska Solopreneurerna!

Här är problemen för många

Kliv in i vd-rollen. Vi behöver kunna så många olika saker för att driva ett framgångsrikt företag online. Det kräver övning. Problemet är att när vi inte får de resultat vi vill ha tillräckligt fort så byter vi strategi. Och då börjar vi om varje gång istället för att lära oss och utveckla det vi hade.

Det skapar mer jobb utan att det ger fler kunder och mer intäkter. 

Att sälja är att hjälpa. Det finns inte ett magiskt sätt som gör att kunderna strömmar in till oss (även om det hade varit fantastiskt). Men det finns strategier som är mer framgångsrika än andra. Och de behöver vi lära oss att behärska till max. Det kräver övning och alla är inte beredda att göra det. 

Håll det enkelt. Det finns så många alternativ på allt. Men att följa metoder rekommenderade av dem som har stora team kommer att ge dig onödigt avancerade lösningar. Och det kommer att ta onödigt lång tid att skapa. Håll det enkelt och få det gjort istället.

Kliv ut från lagret. Många slösar tid på att välja tekniska lösningar, debattera med sig själv om vilken sorts freebie de ska ha och har dåligt samvete för att de inte skickar nyhetsbrev så ofta som de skulle vilja. Att fatta beslut och agera är vad som bygger våra drömföretag. Inte att sitta och fundera på lagret.

Investera i din personliga utveckling. Det är mycket vi vet och har hört förut kring att jobba online. Men om det räckte med att vi vet något skulle vi alla ha nått våra mål för länge sedan. Det handlar inte om vad vi vet. Det handlar om vad vi lyckas omsätta i praktiken. Hur vi går från ord till handling. Och där tappar många fart.

Skälet till att jag vet att det här inte fungerar är att jag har gjort alla misstag själv 😅

Men jag har lärt mig efter vägen och det kan du också göra. Och du kan göra det mycket snabbare än vad jag gjorde. Därför har jag skapat solopreneurmodellen på svenska för att hjälpa kunder i Sverige. I den får du alla delar du behöver för att få in rätt följare som du sen kan konvertera till betalande kunder som dessutom är nöjda och stannar länge.

Välkommen till Solopreneurerna 

Allt du behöver för att skapa din perfekta mix av tjänster och få ett hållbart företag online

I Solopreneurerna får du hjälp med det här: 

Få in rätt följare på din e-postlista (de som sedan vill köpa av dig)

Bygga dina sociala medier med potentiella kunder genom att skriva så att du står ut i bruset

Skapa flera intäktsströmmar i ditt företag

Skriva texter som säljer och är du

Skapa innehållet till ett webinar som säljer

Sätta upp din kursportal i Newzenler (videogenomgångar på svenska)

Paketera din kunskap så att du kan hjälpa så många som möjligt med din expertis

Komma framåt genom att ha någon att fråga så att du inte behöver fastna

Ha ett grymt nätverk av härliga och kunniga soloföretagare online

Veta att du är på rätt spår så att du kan fortsätta framåt utan att byta strategi hela tiden

Mallar, checklistor och arbetsböcker som ger dig strukturen du behöver

Allt det här ingår för dig som medlem

WORKSHOP VARJE MÅNAD / Olika teman
I varje workshop jobbar du med att utveckla ditt företag oavsett om det handlar om att skriva bättre copy, utforma strukturen i din onlinekurs eller sätta mål och göra en plan för hur du ska sälja mer.  Dessutom får du tillgång till hela biblioteket av tidigare workshops direkt när du går med. En guldgruva!

Live workshop (spelas in)

Mall eller arbetsbok som underlättar

Möjlighet att ställa frågor

PRIVAT PODCAST | Lyssna på allt (endast för dig som medlem)  

Workshops och gruppcoachningar är live och om du inte har möjlighet att vara med så kan du enkelt och smidigt lyssna på dem i din mobil när du är ute och går, sitter på tåget eller lagar mat. 

GRUPPCOACHNING | Ställ din fråga och lär dig av andra

Jag vill inte att du ska köra fast för att du inte vet vad du ska göra eller hur du ska göra det. Kom på gruppcoachningen och få svar så att du kan fortsätta skapa det du vill för dig själv och för dina kunder. 

Få svar av mig och få svar av andra kunniga solopreneurer

Få nya insikter från andras frågor

Få inspiration och pepp när det känns tungt

MEDLEMSTRÄFFAR |  Prata förtagande med andra varje månad

Det här är en riktigt hit och uppskattad av många. Att få träffas i mindre grupper och prata om hur det är att driva företag online. Garanterat inspirerande och peppande i ett gäng som är i samma läge som du eller precis har varit.

BONUSBOOST | Vi går på djupet inom något smalt

Då och då går vi igenom något specifikt på djupet. Tidigare var det hur du jobbar smart med din väntelista. 

Få praktiska tips

Få nya idéer

Jobba smartare

HYLLA VECKANS STORDÅD | Se dina framsteg under veckan

Hur bra är du på att se hur lång du har kommit och hur du bygger ditt företag varje dag? Om du är som många av oss så glömmer du att reflektera över det.

Därför hyllar vi veckans stordåd varje fredag i vår privata facebookgrupp. Du får en möjlighet att se din egen utveckling och bli inspirerad av de andras. 

SOLOPRENEURSNACK | En medlem får coachning i privata podcasten för medlemmar

Hur ofta får du hänga med bakom kulisserna och höra frågor, övervägande och beslut när någon utvecklar sitt företag? Det får du i Solopreneursnack. Hör mitt samtal med en medlem som står inför något nytt i sitt företag. Det kan vara att starta en podcast, göra en freebie eller sätta upp sin säljsida.  Eller så kanske det är du!

Inspirerande

Insiktsfullt

Få nya lösningar

MINDSETMÅNDAG| En boost för dina tankar 

Ditt företag växer i den takt du själv växer. Att skapa ett framgångsrikt företag online ger personlig utveckling på steroider. Det är mycket vi ska  hantera med oss själva. Du kommer att märka att de tankar du har som oroar och håller dig tillbaka inte bara är dina. Vi har alla våra välmenta men överbeskyddande hjärnor att hantera. Och gör vi det på rätt sätt blir alla våra fantastiska hjärnors potential vår.

Det finns ett helt bibliotek av korta inspirerande avsnitt som du enkelt når i din medlemspodd. 

Okej, hur går det till? Jag vill veta allt!
En månad med Solopreneuerna ser ut så här 

Mindset: 
Hur du gör dina tankar till din största fördel

Dina tankar är din största möjlighet. Men de kan även vara ditt största hinder.

Jag lär dig hur du kan coacha dig själv för att ta dig genom tuffa perioder och nå framgång på ett hållbart sätt. 

Behålla:
Håll dina medlemmar nöjda så att de stannar länge

Det allra viktigaste nyckeltalet för din medlemstjänst är hur länge dina medlemmar stannar.

Här går vi igenom strategier och metoder som gör att du kan göra dina medlemmar nöjda -länge!

Attrahera:
Öka din räckvidd och nå ut till dina följare

Skapa ditt oemotståndliga erbjudande och nå ut med det till rätt personer. Och gärna många rätt personer!

Här jobbar vi med att öka din räckvidd så att du kan nå ut till fler och kunna hjälpa många mer.

Skapa: 
Sätt upp din medlemstjänst

Sätt upp strukturen, innehållet och leveranserna i din medlemstjänst. Sätt grunderna och bestäm vilken sorts medlemstjänst du vill erbjuda.

Här lär du dig även att sätta upp det tekniska i NewZenler!

Konvertera: 
Från följare  till betalande medlemmar

Förflytta dem från följare till betalande kunder - varje månad.

Här jobbar vi med ditt sälj för att du ska kunna få så många medlemmar som möjligt i din medlemstjänst. 

Gruppcoachning - ställ dina frågor och få svar direkt.  Lär dig av andras frågor. Galet effektivt och givande! 1,5 timme (spelas in och kan ses i efterhand). Publiceras även i podden som bara är för dig som medlem.  

Live workshop  - du utvecklar ditt företag utifrån en värdefull del av Solopreneurmodellen som jag lär ut. 1,5 timme (spelas in och kan ses i efterhand). Publiceras även i podden som bara är för dig som medlem.  

Medlemsträff  - du träffar andra solopreneurer och diskuterar angelägna frågor kring ditt och deras företag. Sker i grupprum i Zoom. Spelas ej in. Det som sägs där stannar där. 

Mindsetmåndag  - en kort inspirerande ljudfil som lyfter dig inför veckan. Dina tankar är din viktigaste framgångsfaktor. När du lär dig hantera dem.  Publiceras endast i podden som  är för dig som medlem.

Medlemsmail   - varje onsdag kommer ett mail som innehåller länkar och datum till det som händer i Solopreneuerna. Allt för att du lätt ska hålla dig uppdaterad. 

Veckans stordåd  - varje fredag hyllar vi de stordåd du åstadkommit under veckan. Både små och stora saker som tar ditt företag framåt.  

Community  - du får och ger stöd, pepp och råd i fb-gruppen som bara är för medlemmar. Ovärderligt att få umgås med likasinnade.

BONUSboost  - det lilla extra där vi går på djupet inom ett område. Sist var det hur du jobbar smart med din väntelista.  

Solopreneursnack  - ett inspirerande prat om hur det är att driva företag - bakom kulisserna med någon av kollegorna i Solopreneurerna. Publiceras endast i podden som  är för dig som medlem.  

Solopreneurerna utvecklas hela tiden och därför kan upplägget komma att ändras. BONUSboost och Solopreneursnack erbjuds då och då. 

Mitt val att gå med i Solopreneurerna har gjort min process att lansera min medlemstjänst snabbare! Det har varit så hjälpsamt att bli tryggt guidad, att slippa uppfinna hjulet helt själv. Jill är otroligt generös med sin kunskap.

Att vara medlem och att kunna ställa frågor i gruppen och vara med på Zoom-möten är så värdefullt! Det ger både inspiration och glädje. Är du sugen på att bygga medlemstjänst så är det definitivt Jill och Solopreneurerna du ska ta hjälp av! 😃

Martina Moström Liljegren
Business in Harmony

Vilket medlemskap passar dig bäst? 

Årsmedlemskap - ge dig själv utrymme för utveckling och fantastiska bonusar

Du satsar ett ett helt år på utvecklingen av ditt företag. Du betalar per månad men gör ett årsåtagande och får därför tillgång till tre onlinekurser så länge du är medlem (totalt värda 15 485 kr ex moms).

Det här är den mest prisvärda onlineträningen på svenska du kan tänka dig. 


 • Onlinekurs: Skapa din framgångsrika medlemstjänst (värde 6 995 kr ex moms)
 • Onlinekurs: Sälj smart med nyhetsbrev (värde 4 995 kr ex moms)
 • Onlinekurs: Skapa din unika modell (värde 3 495 kr ex moms)
 • Tillgång till workshops, gruppcoachning, medlemsträffar och community i Solopreneurerna.
 • Lyssna enkelt på allt i din medlemspodd Ställ dina frågor mellan gruppcoachningarna i fb-gruppen

Du har tillgång till allt material som vi redan jobbat med i Solopreneurerna - en guldgruva!


Din investering: 899 kr ex moms per månad i 12 månader. 


Månadsmedlemskap
- flexibelt och fritt

Du betalar månad för månad och är medlem så länge du önskar.

Du har tillgång till allt material som vi redan jobbat med i Solopreneurerna - en guldgruva!


 • Tillgång till workshops, gruppcoachning, medlemsträffar och community i Solopreneurerna.
 • Lyssna enkelt på allt i din medlemspodd
 • Ställ dina frågor mellan gruppcoachningarna i fb-gruppen

Ingen uppsägningstid och ingen bindningstid.
Din investering: 1 495 kr ex moms
Alla de här kurserna ingår när du väljer årsplanen

Värde: 6 995 kr ex moms

Den här kursen tar dig från en idé om en medlemstjänst till hela vägen till din plan för lansering.  

Praktiska mallar, metoder och insikter kring hur du skapar återkommande intäkter i ditt företag genom en medlemstjänst.

Du utformar ditt erbjudande, hittar rätt struktur som både gör det lätt för dig att skapa löpande innehåll och som ger bästa möjliga resultat för dina medlemmar.

Efter att ha hjälpt hundratals medlemmar genom åren - här mina bästa metoder och upplägg.

Värde: 4 995 kr ex moms

Hur skulle det kännas om du med några knapptryckningar kunde nå 100 personer eller 1000 personer med dina erbjudanden?

Och dessutom veta att de här människorna  har behov av just det du hjälper till med. Det blir möjligt när du skapar din e-postlista utifrån den här kursen.

Kursen är en steg för steg-guide kring varför nyhetsbrev är avgörande för din försäljning, hur du samlar på rätt personer och hur du kan skriva nyhetsbrev som de älskar att läsa.

Dessutom får du förslag på texter att använda i din säljautomationer och välkomstsekvenser. Fritt för dig att anpassa efter dina behov.

Den här kursen är relevant för dig oavsett vilken teknisk lösning du väljer för din e-postmarkandsföring eftersom den fokuserar på innehåll och strategi.Värde: 3 495 kr ex moms

Organisera din kunskap så att du kan rita upp den i en egen modell eller utbilda genom att skapa dina egna fyrfältare.

Den här kursen går igenom hur du kan paketera din kunskap och visualisera den på ett sätt som andra kan förstå.

Att kunna rita upp dina egna modeller gör att du står ut som expert i din nisch.

Modellerna kan du till exempel använda i webinar för att säkerställa att du ger stort värde för dina deltagare utan att ge bort för mycket av "huret". Det här är svaret på frågan "hur mycket av min kunskap ska jag ge bort gratis?"
Totalt värde: 15485 kr ex moms!

Du har access till alla kurserna så länge du är medlem. 

Du kan paketera din kunskap i flera tjänster. Och de tjänsterna skapar tillsammans ditt hållbara företag. I den här bilden i kvartal fyra (Q4) så ser du en mix av medlemstjänst (gråa i botten), konsulttimmar eller coachningstimmar och onlinekurs. Och tillsammans ger de tjänsterna mer än den lägsta önskade intäkten.

Hur vill du bygga upp din perfekta mix i ditt företag? Oavsett om du vill sälja timmar, göra en onlinekurs eller en medlemstjänst så får du hjälp i Solopreneurerna. 

Ingen vill göra en felsatsning så jag förstår om du har frågor. 

Jag älskar när mina medlemmar trivs och lyckas!

Ewa Bazarnicka 
Linuse

Jag har fått hjälp att bygga upp säljkampanjer vilket gav mig nya intäkter

"Jag anlitade Jill för att få hjälp med planering, marknadsföring och sälj.

Jag har kunnat snabbt välja kursplatform och komma igång med den. Jag har fått mentalt stöd som var nödvändigt för att jag ska kunna hålla ut och komma vidare i mitt företagande. Tack vare Jill kunde jag planera och strukturera verksamheten. Jag har fått konkret och snabb hjälp med att skriva säljande texter och bygga upp säljkampanjer vilket gav mig omedelbara resultat i form av nya intäkter.  

Jag rekommenderar Jill för att hon är kompetent, tydlig, pedagogisk, snabb, effektiv och vänlig. "

Vilka alternativ har du till Solopreneurerna? 

Köp en webbkurs om hur du utvecklar ditt företag online

Du kan köpa en webbkurs om hur du skapar eller utvecklar ditt företag online.  Webbkursen kommer att ge dig vad du behöver veta men inte stöd i hur du gör det.

När det är dags att gå från teori till praktik har du ingen att fråga.

Och det är oftast när vi ska kliva fram, möta kunde och börja sälja som frågorna kommer. 

Lös det själv med freebies

Du kan lösa det mesta på egen hand. Och det råder ingen brist på information. Det finns gott om gratis material. Inte minst Solopreneurpodden 😅Men faktum är att allt detta kan få dig att köra helt fast för att du inte vet i vilken ände du ska börja.

Det tar längre tid eftersom du inte har någon att fråga och du blir osäker på om du är på rätt väg. Hur snabbt vill du gå framåt?

Det kan vara ett ensamt jobb att vara soloföretagare men det behöver inte vara det. Inte om du hittar rätt människor att hänga med. 

Boka coachning av någon

Om du vill ha hjälp så kan du boka en coach eller rådgivare som hjälper dig fram. Det är ett värdefullt sätt att utveckla ditt företag på.

Problemet är bara att du inte ens får en timme med en coach för priset av en hel månad i Solopreneurerna.

Och då är det du och en person till. Inte ett helt gäng med värdefulla erfarenheter som du kan fråga och bolla med. 

Ge dig själv de bästa förutsättningarna att få in mer leads, konvertera dem till betalande kunder så att du kan hjälpa fler!
......................

Utbildande workshop 90 min varje månad (Värde: 6000 kr ex moms)

Gruppcoachning 90 min varje månad  (Värde  3000 kr ex moms)

Medlemsträffar och community  (Ovärderligt)

Alla tidigare workshops i medlemsportalen  (Värde 10 800 kr ex moms)

Möjlighet att ställa frågor i privat facebookgrupp   (Ovärderligt)

Stöd i att sätta upp din kursportal i Newzenler    (Om du valt den tekniska lösningen)

Totalt värde första månaden (minst) = 19 800 kr ex moms
Medlemspriset för årsplan = 899 kr ex moms/månad

*Prisuppgifterna är baserade på det lägsta pris jag tar för motsvarande uppdrag för andra kunder

Välj mellan två medlemsplaner 

Årsmedlem med kursbonusar (bästa värdet)

899 SEK

899 SEK /månad

  • Skapa en framgångsrik medlemstjänst (värde 6 995 kr ex moms)
  • Sälj smart med nyhetsbrev (värde 3 995 kr ex moms)
  • Skapa din unika modell (värde 2 995kr ex moms)
  • 12 gruppcoachningar
  • Workshops live + hela biblioteket
  • 12 månaders stöd och support i fb-gruppen
  • Gemenskap med andra som gör samma resa som du (ovärderligt)
Gå med nu

En liten investering i dig själv som  gör stor skillnad för ditt företag.