This course is not open for enrollment

Solopreneurerna

För dig som vill skapa stordåd online!

Skippa förvirringen, hoppa över känslan av att sitta fast och gå direkt på att skapa det liv du vill ha med ditt företagande.

Medlemstjänster är det roligaste och mest kreativa sättet att sälja dina tjänster online för att nå den frihet du strävar efter, få de intäkter du drömt om och för att hjälpa dem du brinner för. 

Attans, Solopreneurerna är stängt just nu.
Men ingen fara! Jag har en gratis minikurs för dig:
Lansera din framgångsrika och lönsamma medlemstjänst medan du väntar.

Fem områden som leder till din framgång!

Vill du skapa en framgångsrik medlemstjänst är det fem områden som du behöver behärska. I Solopreneurerna kommer du att utvecklas inom alla fem vilket ger dig förutsättningarna att leva på din verksamhet online. Du och din personliga utveckling står i fokus. För det är med dig allting börjar. Du är den som tänker ut värdefullt innehåll som hjälper andra och samtidigt skapar intäkter för dig. Att vara soloföretagare är inte alltid en dans på rosor, eller hur? Vi utsätter oss för mycket som många andra aldrig skulle göra.

Därför behöver du bli en mästare på att coacha den allra viktigaste personen i ditt företag - dig själv. Därför lägger jag stor fokus på att ge dig verktyg och metoder som hjälper dig att omvandla dina besvärliga tankar till din viktigaste resurs.

Utöver det får du metoderna för hur du praktiskt skapar din medlemstjänst, attraherar rätt följare, konverterar dem till betalande medlemmar och behåller dem så länge som möjligt. 

Mindset:
Hur du gör dina tankar till din största fördel

Dina tankar är din största möjlighet. Men de kan även vara ditt största hinder.

Jag lär dig hur du kan coacha dig själv för att ta dig genom tuffa perioder och nå framgång på ett hållbart sätt. 

Skapa:
Sätt upp din medlemstjänst

Sätt upp strukturen, innehållet och leveranserna i din medlemstjänst. Sätt grunderna och bestäm vilken sorts medlemstjänst du vill erbjuda.

Här lär du dig även att sätta upp det tekniska i NewZenler!

Attrahera:
Öka din räckvidd och nå ut till dina följare

Skapa ditt oemotståndliga erbjudande och nå ut med det till rätt personer. Och gärna många rätt personer!

Här jobbar vi med att öka din räckvidd så att du kan nå ut till fler och kunna hjälpa många mer.

Konvertera:
Från följare  till betalande medlemmar

Förflytta dem från följare till betalande kunder - varje månad.

Här jobbar vi med ditt sälj för att du ska kunna få så många medlemmar som möjligt i din medlemstjänst. 

Behålla:
Håll dina medlemmar nöjda så att de stannar länge

Det allra viktigaste nyckeltalet för din medlemstjänst är hur länge dina medlemmar stannar.

Här går vi igenom strategier och metoder som gör att du kan göra dina medlemmar nöjda -länge!

Gillar du Solopreneurpodden? Du kommer du älska Solopreneurerna!

Du har två alternativ.
Vad passar dig bäst?

Du kan gå med som medlem i Solopreneurerna mellan den 17-22 november 2020.

Månadsmedlem

Väljer du månadsupplägget får du löpande kunskaper, insikter och övningar som hjälper dig att bygga upp en framgångsrik medlemstjänst. Eller att utveckla den du redan har.

Du får liveutbildningar och inspelningar som hjälper dig framåt oavsett var du är på din resa.

Du har tillgång till ett forum där du kan ställa frågor till mig och övriga medlemmar. En ovärderlig tillgång för dig som annars jobbar ensam varje dag. 

Årsmedlem


Förutom det som ingår i månadsmedlemsskapet får du fantastiska bonusar.

- Fyra coachningstimmar enskilt med mig där du bestämmer vad vi fokuserar på. Du kan t ex köra en per kvartal för att få ren riktigt bra planering var tredje månad. Gör slut med förvirring och osäkerheter!

- Du får tillgång till hela webbkursen "Skapa din lönsamma och hjälpsamma medlemstjänst" där du kan utveckla din medlemstjänst om du vill hålla ett högre tempo.

- Du är garanterad 12 gruppcoachningstillfällen där du kan ställa dina frågor och där du kan lära av andra. Ovärderligt stöd i din utveckling!
Välj mellan två abonnemang!

Väljer du att bli månadsmedlem har du ingen bindningstid och ingen uppsägningstid. Väljer du att bli årsmedlem och få superbonusarna har du 30 dagars öppet köp. Det innebär att om du ångrar dig inom den perioden kan du avsluta ditt abonnemang och få månadsavgiften tillbaka. Har du några som helst frågor - hör av dig till jill@explain.se

Eller så kan du fortsätta jobba på egen hand.

Du kan lösa det mesta på egen hand. Det tar oftast längre tid att lista ut allt själv och risken är att du krokna på vägen och ger upp. För hur många freebies kan du ladda ner? Hur många amerikanska videos kan du kolla på? Hur hanterar du allt självtvivel och svårigheten att ta ditt företagande på det allvar det förtjänar?

Har du någon i din närhet att diskutera med? En partner som intresserar sig och förstår hur det är att jobba online eller en vän kanske? Om du som jag har pratat omkull dina vänner om ditt företagande (varför är de inte mer intresserade när det är så spännande?!) så behöver någon att ta rygg på som berättar hur du ska gå till väga. Och ett gäng att hänga med som faktiskt på riktigt förstår vad det innebär att vara sitt eget personliga varumärke. Hur obekvämt det kan vara samtidigt som vi ändå behöver fortsätta framåt därför att vi drivs av en brinnande längtan att få hjälpa andra på våra villkor.

Ett jobb med full frihet. En vardag kan vi kan hjälpa fler samtidigt som vi tjänar mer.