Fritt för dig att ladda ner

Ska du göra en onlinekurs eller en medlemstjänst?

Ta reda på om du ska göra jobbet med att skapa en onlinekurs eller en medlemstjänst (membership/medlemskap). Båda ger skalbara intäkter, men vad är rätt för dig och ditt företag just nu?

Enkel och konkret planering 

Öka farten i ditt företagande genom att göra det galet tydligt vad du ska fokusera på. Ladda ner den här mallen och se en kort video om hur du bäst använder den. 

Skapa din perfekta mix av tjänster så att du får ett hållbart företag online

Kostnadsfri miniföreläsning för dig som vill tänka nytt kring hur du kan tjäna de pengar du behöver, jobba på det sätt du vill samtidigt som du hjälper kunderna.

Tio sätt att paketera innehållet i din medlemstjänst

Det finns så många saker du kan göra för att skapa värde för dina medlemmar. Här har du tio tips - ladda ner och se vad som passar dig!

Ta reda på ditt nästa steg

Vill du jobba mer online? Du är ambitiös och du vill hjälpa så många som möjligt med ditt företag. Jag vet det för annars skulle du inte ha valt att utveckla ditt företag online. Det är lätt att starta ett företag online men inte lika lätt att göra det framgångsrikt. Har du den frihet du strävar efter?

Grymt värdefullt och galet kostnadsfritt

Jag vill hjälpa dig att bygga ett framgångsrikt företag online. Därför ger jag dig allt det här utan att du behöver betala en krona. Jag får regelbundet meddelande som det här, där företagare laddat ner mitt kostandsfria material och förvånas över hur värdeskapande det är. Jag älskar det!

Så låt dig inte luras av att det är kostnadsfritt - du får enormt värde av dem ändå. När du gör jobbet och använder metoderna i ditt företagande.

Så heja dig! Ut och skapa dina stordåd!
 

Gillar du podcasts? Då kommer du att älska Soloprenerupodden!

Vill du utveckla ditt företag snabbare och på ett tryggare sätt?

Vill du ha hjälp av mig? I första hand rekommenderar jag att du går med i Solopreneurerna. Där får du både utbildning, live workshops, gruppcoachning där du kan ställa frågor och en community med andra. Allt material och alla diskussioner är på svenska istället för på engelska.

Men vill du hellre gå en självstudiekurs eller köpa 1:1 coachingpaket så har jag det också. 

Vill du utveckla ditt företag online? 

Bygg din e-postlista med potentiella kunder, sälj med webinar och gör en riktigt bra landningssida till din kurs. Oavsett hur din perfekta mix av tjänster online ser ut så får du stöd i Solopreneurerna.