Fritt för dig att ladda ner

Enkel och konkret planering 

Öka farten i ditt företagande genom att göra det galet tydligt vad du ska fokusera på. Ladda ner den här mallen och se en kort video om hur du bäst använder den. 

De tio vanligaste misstagen kring din branding och copy

Kolla in de tio vanligaste misstagen soloföretagare gör online med sin branding och copy. Gör du någon av dem och hur ska du i så fall undvika det? 

Det viktigaste du behöver Checklista inför lansering av din medlemstjänst

Ladda ner min checklista för vilka steg du behöver gå igenom för att skapa och lansera din medlemstjänst. Perfekt för dig som vill ha en överblick över vad du har framför dig när du skapar din medlemstjänst.

Skapa din perfekta mix av tjänster så att du får ett hållbart företag online

Kostnadsfri miniföreläsning för dig som vill tänka nytt kring hur du kan tjäna de pengar du behöver, jobba på det sätt du vill samtidigt som du hjälper kunderna.

Tre sätt att använda din webbkurs tillsammans med din medlemstjänst

Den här guiden är för dig som har lagt tid och möda på att skapa en webbkurs och nu vill utveckla den till något mer utan att förlora allt det arbete som du lagt ner.

Tio sätt att paketera innehållet i din medlemstjänst

Det finns så många saker du kan göra för att skapa värde för dina medlemmar. Här har du tio tips - ladda ner och se vad som passar dig!

Ta reda på ditt nästa steg

Vill du jobba mer online? Du är ambitiös och du vill hjälpa så många som möjligt med ditt företag. Jag vet det för annars skulle du inte ha valt att utveckla ditt företag online. Det är lätt att starta ett företag online men inte lika lätt att göra det framgångsrikt. Har du den frihet du strävar efter?

Vilken är din STÖRSTA utmaning när det gäller att jobba online?

Lägg fyra minuter på att ta reda på vilken din största utmaning är som stoppar dig från att växa ditt företag.

Grymt värdefullt och galet kostnadsfritt

Jag vill hjälpa dig att bygga ett framgångsrikt företag online. Därför ger jag dig allt det här utan att du behöver betala en krona. Jag får regelbundet meddelande som det här, där företagare laddat ner mitt kostandsfria material och förvånas över hur värdeskapande det är. Jag älskar det!

Så låt dig inte luras av att det är kostnadsfritt - du får enormt värde av dem ändå. När du gör jobbet och använder metoderna i ditt företagande.

Så heja dig! Ut och skapa dina stordåd!
 

Gillar du podcasts? Då kommer du att älska Soloprenerupodden!

Vill du utveckla ditt företag snabbare och på ett tryggare sätt?

Vill du ha hjälp av mig? I första hand rekommenderar jag att du går med i Solopreneurerna. Där får du både utbildning, live workshops, gruppcoachning där du kan ställa frågor och en community med andra. Allt material och alla diskussioner är på svenska istället för på engelska.

Men vill du hellre gå en självstudiekurs eller köpa 1:1 coachingpaket så har jag det också. 

Vill du utveckla ditt företag online? 

Bygg din e-postlista med potentiella kunder, sälj med webinar och gör en riktigt bra landningssida till din kurs. Oavsett hur din perfekta mix av tjänster online ser ut så får du stöd i Solopreneurerna. Om det inte är öppet nu, ställ dig på väntelistan.

Då får du först information om när dörrarna öppnas igen. Och kanske också en extra fin bonus när du går med.