Vill du jobba mer online men vet inte hur? 

Brinner du för att hjälpa andra, vill jobba skalbart och hållbart? Då kan medlemstjänst vara något för dig. Du gör ett sälj och får återkommande intäkter.  

Nu kan du testa din idé i en kort e-postkurs. Sex mail under sex dagar för att hjälpa dig till ett beslut. Häng med här!

Är det dags att lägga till ett inkomstben?

Kanske har du onlinekurser idag och tycker att det är trist att sälja hela tiden. Eller så är du trött på att bara byta tid mot pengar. Du saknar den där friheten som var hela anledningen till att du startade företag.  

Att paketera din kunskap till en medlemstjänst innebär att du får återkommande intäkter i ditt företag. Det blir en stabil ekonomisk grund för dig varje månad. Ett komplement till det övriga du säljer. För det går utmärkt att kombinera en medlemstjänst med annan verksamhet. För oss soloföretagare är det sällan antingen eller och oftare både och.

Medlemstjänster är inte för alla, är det för dig? 

Vill du få klarhet i ditt nästa steg för att kunna hjälpa  fler utan att jobba mer? I den här e-postkursen får du till exempel: 

  • Identifiera dina nuvarande intäktsströmmar. 
  • En modell för att prioritera dina idéer och befintliga tjänster (för dig med många tankar och idéer men brist på struktur). 
  • En möjlighet att identifiera om en medlemstjänst är för dig.

Låter det intressant? Då ska du hänga med på min kostnadsfria e-postkurs. I den kan du utforska om en medlemstjänst är för dig.

 
Samtidigt kommer du med på väntelistan för Solopreneurerna så att du först får veta när dörrarna öppnas igen.

Jag heter Jill Nyqvist och jag är soloföretagare, precis som du. Jag gick från att aldrig ha sålt något i hela mitt liv (för jag var ju ingen säljare) till att bygga upp ett framgångsrikt företag helt digitalt. Inte förrän jag sålt ett par tusen böcker, webbkurser, hundratals medlemskap, coachningar, föreläsningar och konsulttimmar insåg jag att faktiskt är en säljare. Det är alla vi soloföretagare. Och det är du också.

Men även om tröskeln att börja jobba online är låg så är det inte en lätt sak att sälja online. Det kräver att du blir lika sofistikerad i dina budskap som dina kunder är. Det är tekniker och metoder du kan lära dig.

Kunde jag som chef anställd i offentlig förvaltning bli en supersäljare så kan du det också. För det finns ingen motsättning mellan att hjälpa människor och ta betalt. Det handlar alltid om både och.

Transformation börjar med transaktion. För dina kunder. Och för dig.

I Solopreneurerna hjälper jag företagare som dig att paketera om din kunskap till en medlemstjänst. Allt du behöver för att skapa och lansera din tjänst. Jag guidar dig till hur du hittar din röst, ditt sätt att sälja och hur du jobbar smart i din medlemstjänst. Just nu är dörrarna stängda men ingen fara. Jag har en annan möjlighet till dig.

Vill du utforska om medlemstjänster är något för dig? Häng med på min kostnadsfria e-postkurs. Du får sex  mail som guidar dig till klarhet. Allt du behöver gör är att klicka in dig här. Samtidigt kommer du på väntelistan för Soloprenuerna så att du är den första som får veta när jag öppnar igen.
 
Det är dags att skapa stordåd!