This course is not open for enrollment

Webbkurs: Skapa din hjälpsamma och lönsamma medlemstjänst

Allt du behöver från att gå från en vag idé till ett kristallklart erbjudande.

Det har aldrig varit roligare att jobba online! Nu kan du paketera om din kunskap till en tjänst som dina kunder kan prenumerera på - en medlemstjänst! 

Gå från vag idé till kristallkart erbjudande 

Den här kursen är för dig som tröttnat på att känna att du kört fast. Du vill hjälpa människor online, du vill jobba smart på ett sätt där du får intäkter varje månad men du har inte kommit igång. Du har fastnat i osäkerheter kring teknisk lösning, vad du ska leverera och hur det går till.

Den här kursen tar dig igenom allt du behöver ta ställning till och skapa för att kunna lansera din medlemstjänst inom det område du jobbar. Så att du kan lansera en medlemstjänst där du kan uppfylla din dröm att jobba online och samtidigt få en återkommande intäkt varje månad som gör att du inte hela tiden behöver oroa dig för var nästa kund ska komma ifrån. 

  • Bli trygg i att din idé och ditt erbjudande faktiskt håller
  • Du vet hur du ska marknadsföra din tjänst
  • Du vet vad du ska leverera till dina medlemmar
  • Du vet hur ofta du ska leverera det
  • Du undviker vanliga misstag och fallgropar
  • Du får en återkommande intäkt som tryggar ditt företagande
  • Och du kommer att göra skillnad i många människors liv

Tänk om alla dina idéer fick en plats att bo på?

Som soloföretagare har du många idéer och det kan vara svårt att få struktur på dem. Det blir lätt rörigt och lite överväldigande.

Men tänk om det fanns en tjänst du kan erbjuda som innebär att du kan både föreläsa, skriva texter, undervisa och coacha?

Paketera om din kunskap till en medlemstjänst och du får utlopp för all din kreativitet och kompetens. Du kan hjälpa fler samtidigt som du får en tryggare intäkt varje månad.

Den här kursen tar dig från vag idé till ett kristallklart erbjudande till dina blivande medlemmar!

Vad kan återkommande intäkter varje månad göra för ditt företag?

Skapa en medlemstjänst där du hjälper fler samtidigt som du får en återkommande intäkt varje månad. Vad skulle det innebära för ditt företag och ditt liv om du visste ungefär hur mycket du skulle tjäna varje månad? Trygga intäkter gör det lättare att fatta kloka beslut och fortsätta investera i ditt företag. Och du kan känna glädjen i att kunna leva på din dröm.

Vilket paket passar dig?

Hur är det att jobba med Jill Nyqvist?

AnnKatrin Noreliusson

Familjebalans

“Som jag har längtat efter att skapa en medlemstjänst, och så är det Jill som kommer att lotsa mej vägen fram! Hon som jag beundrar för hennes strukturerade personlighet.

Det jag har lyssnat på är så inspirerande och lätt att ta till sig, jag är jätteglad o vet att äntligen kommer jag att få till min efterlängtade medlemstjänst!"

Emmeli Ahlander

The Perfect Peace

"Jill kom in helt i rätt tid och var precis vad jag sökte. Hennes erfarenheter i att starta och driva en medlemstjänst och hennes driv och klokskap i hur det är att vara företagare har varit så värdefullt för mig.

Jag fastnade för Jill direkt för hon satte fingret på det jag behövde höra. Hon konkretiserar det jag försöker få fram och hon är den där piskan jag behöver för att ta mig själv och det jag nu håller på att skapa, på allvar.

Hon är engagerad och hjälpsam och hon vill att vi alla ska skapa stordåd. Hon är fantastisk!"

Ulrika Mårtén

Social Success AB

"Jag har tagit hjälp av Jill för att ta fram en strategi för medlemstjänster. Jill är fantastiskt duktig på att få fram allt som behövs genom att ställa rätt frågor som får mig att tänka till så det blir rätt budskap till min målgrupp.
 
Jill är snabb på att sätta sig in i uppgiften och är ett oerhört stöd och avlastning för mig. Hon att du hjälper mig att uttrycka och paketera mitt erbjudande så det blir ur kundens vinkel."

Innehåll i kursen

Jill Nyqvist

Jag heter Jill Nyqvist och jag hjälper företagare online med sin digitala marknadsföring och digitala affärsmodeller som onlinekurser, medlemstjänster och andra erbjudanden som gör att de kan driva hållbara och lönsamma företag online.

Välj vilket paket som passar dig bäst!