Skapa din unika modell

Paketera din kunskap på ett effektivt sätt

Kursen kostar inte skjortan. Och den tar inte lång tid att göra. Men resultatet kan du dra nytta av om och om igen i ditt företagande. Precis som en riktig investering ska fungera.

När du använder din kunskap för att hjälpa andra och bygga ditt företag online så blir din förmåga att organisera den, paketera och presentera den avgörande för din framgång. 

Vad blir lättare när du skapat din modell?

Göra det tydligt för kunden vad du gör och hur du hjälper till

Modellen ger en tydlig bild av vilka områden som är viktiga för att kunden ska få ett resultat.  När kunden förstår har hon eller han lättare att fatta ett köpbeslut.

Skapa innehåll till sociala medier, nyhetsbrev och podcasts

Din modell är utgångspunkten för allt innehåll du skapar. Du blir mer kreativ i att komma på ämnen när du har din modell att utgå ifrån. 

Etablera dig som expert i din nisch

Bara du hjälper till på det sätt du gör. Din unika modell gör det lättare för dig att kliva fram som ledare, guide eller expert in din nisch. 

Så här skapar du din unika modell

Vilkan plan passar dig bäst?

Dela upp på två gånger

1500 SEK

2 betalningar av 1500 SEK /månad

Köp nu

Allt direkt

2995 SEK

Köp nu

Jill Nyqvist

Jag heter Jill Nyqvist och jag hjälper företagare online med sin digitala marknadsföring och digitala affärsmodeller som onlinekurser, medlemstjänster och andra erbjudanden som gör att de kan driva hållbara och lönsamma företag online.