Jobba smart med din onlinekurs

Minikurs för dig som vill ta en genväg utan att ge avkall på kvaliteten.

Att skapa en onlinekurs är ett stort jobb. Särskilt när vi gör det för första gången. Eller om vi inte hittat en bra struktur att jobba i.

Därför har jag tagit fram den här minikursen. Här får du handfasta tips på hur du kan jobba smart när du producerar din kurs. Så att du lägger tid på rätt saker och kommer framåt så snabbt som möjligt.

Jag har gjort den kort och kärnfull så att kan börja använda metoderna direkt.  

Vad blir lättare och snabbare efter den här minikursen?

Strukturera ditt innehåll och gör det säljande samtidigt

Kursens viktigaste uppgift är att hjälpa din kund att få resultat. Det gör du genom att organisera din kunskap så att den tar kunden stegvis mot målet.

Här får du en mall för att sätta strukturen i din onlinekurs.

Planera ditt jobb och producera smart

Det är mycket som ska göras innan din onlinekurs är klar. Men genom de här smarta produktionsstegen så gör du saker i rätt ordning. Du slipper göra om och tappa bort dig i arbetsgången.

Här får du praktiska tips för din produktion.

Spela in med tanke på uppdatering

Om du lätt kan uppdatera delarna i din kurs så kommer du enklare att kunna sälja den år efter år eftersom du håller den aktuell.

Här får du veta vad du ska tänka på för att kunna uppdatera enkelt längre fram (och du kommer att tacka dig själv). 

Psst!
Det här är inte en omfattande kurs som täcker allt och tar lång tid att göra. Den är utformad för att ge dig snabba och effektiva tips för att du ska kunna producera din onlinekurs utan att slösa på din tid. 

Spara timmar och energi när du skapar din onlinekurs.

Minikurs: Jobba smart med din onlinekurs 

Slösa inte tid när du skapar din onlinekurs. Det är tillräckligt många steg och moment ändå. Med den här minikursen får du genvägarna som underlättar genom hela produktionen. 


248 kr

  • Hur du börjar i rätt ände
  • Skapa för att kunna uppdatera lätt
  • Mall för att skapa en struktur som säljer och ger resultat för kunden  
  • 10 korta videos + mallar

Jill Nyqvist

Jag heter Jill Nyqvist och jag hjälper företagare online med sin digitala marknadsföring och digitala affärsmodeller som onlinekurser, medlemstjänster och andra erbjudanden som gör att de kan driva hållbara och lönsamma företag online.