Kom igång snabbt med Zenler

En övergripande genomgång av var du hittar vad i Zenler

Få ett snabbt grepp om hur Newzenler är uppbyggt så att du slipper tappa bort dig och leta efter funktioner som du just använt. Du får den kostnadsfritt när du skapar ett gratiskonto för Newzenler genom min partnerlänk,

Jag har utbildat många företagare i systemet och vet vilka de vanligaste frågorna är. Genom den här minikursen kan du kickstarta ditt arbete med att bygga upp din kursplattform eller din hemsida eftersom du kommer att förstå hur Newzenler är uppbyggt. Det här är ingen djupgående kurs som ger dig alla detaljer och tar lång tid att gå igenom. Tvärtom ger den dig en snabb överblick så att du sparar tid så att du kan fokusera på att lära dig mer om de delar som är relevanta för dig. 

För dig som tycker att det är jobbigt att välja system.

Osäker på vilket system du ska välja? När du skapar ett gratiskonto hos Newzenler genom min partnerlänk får du den här genomgången kostnadsfritt.

Därefter kan du välja om det här är plattformen för dig. 

Allt det här kan du använda Newzenler till

  • Göra din hemsida 
  • Ha en blogg 
  • Sköta din e-postmarknadsföring 
  • Bygga din e-postlista 
  • Hålla webinar 
  • Sälja dina onlinekurser 
  • Sälja din medlemstjänst 
  • Erbjuda en community 
  • Sälja 1:1 coachning

Så här gör du:
1. Skapa ett konto på Newzenler genom att klicka på "Ja, jag vill skapa ett gratiskonto".

2.Jag får en notifiering och skickar lägger till dig i kursen.

3. Du får ett mail med inloggningsuppgifter.

4. Bara att sätta igång!

Hur du vet om Newzenler är för dig

Om du vill ha ett ställe där du sköter hela ditt företag online så ska du välja en kursplattform som har alla funktioner du behöver. Jag sparar mängder av tid på att inte ha ett  system för nyhetsbrev, ett annat för onlinekurser, ett tredje för hemsidan och så Zoom utöver det. Och Zapier för att koppla ihop allt.

Förutom tid så sparar jag även pengar. Varje system har en egen kostnad och det kan bli en del när du räknar i hop det.

Men även om jag gillar prisvärda lösningar (varför betala mer än vad man behöver) så är det ändå enkelheten i att bara behöva lära sig ett system som är det allra viktigaste för mig. Jag har ont om tid och vill ha det enkelt.

Med det sagt finns det mängder av lösningar på marknaden. Jag rekommenderar Newzenler, inte för att plattformen är perfekt, utanför att den har allt jag behöver och jag gillar hur den är uppbygd. 

Det här går jag översiktligt igenom

Jill Nyqvist

Jag heter Jill Nyqvist och jag hjälper företagare online med sin digitala marknadsföring och digitala affärsmodeller som onlinekurser, medlemstjänster och andra erbjudanden som gör att de kan driva hållbara och lönsamma företag online.

Din investering (om du inte väljer att skapa ett nz-konto genom min partnerlänk)

Kom igång snabbt med Newzenler

497 SEK

  • Förstå hur plattformen är uppbyggd

Köp nu