#189 Anledningen till att det ibland går så trögt att skapa innehåll

Har det hänt att det gått galet trögt att skriva det där inlägget, göra innehållet till webinaret eller manuset till videon?

Har det hänt att det gått galet trögt att skriva det där inlägget, göra innehållet till webinaret eller manuset till videon? Då kan det bero på att du inte gjort en viktig hemläxa. Många gånger när jag kör fast och inte riktigt kommer fram till vad jag egentligen ska producera så beror det på att jag försökt hoppa över det här steget.

Nämligen att identifiera vilket problem är det jag försöker hjälpa min kund att lösa. För det borde vara utgångspunkten för allt innehåll vi skapar som vi vill ska ge våra följare och kunder ett värde. Det här är en genväg vi ska undvika för det är allt som oftast en senväg.


Kategorier: Solopreneurpodden