#172 Fem säljstrategier som fungerar del 1

Det finns många sätt att sälja dina tjänster online. Genom åren har jag testat många strategier och kommit fram till vad som passar mig bäst.


Det finns många sätt att sälja dina tjänster online. Genom åren har jag testat många strategier och kommit fram till vad som passar mig bäst. Genom att återanvända materialet från en säljinsats om och om igen så optimerar vi vårt sälj.

Här har jag samlat fem olika säljstrategier som jag testat genom åren. Alla fem fungerar och förmodligen använder du någon av dem redan idag. En del är för dig som säljer för första gången och andra mer avancerade.

Vill du veta mer om hur du kan göra event? Lyssna även på #13 Hjälp! Det blev en succé - del ett om upplägg, teknik och lärdomar och #14 Hjälp! Det blev en succé - del två om rädslan för att nå ut och få kritik

Kategorier: Solopreneurpodden