#178 Är kursplattformen Newzenler rätt för dig?

Jag har i flera år använt Zenler för hela mitt företag och jag tycker att fördelarna är många fler än nackdelarna.


Om du känner att tekniken är tråkig, tar för mycket tid, kostar för mycket pengar eller bara är jobbig - då tycker jag att du ska överväga en kursplattform där du får allt-i-ett. Jag har i flera år använt Zenler för hela mitt företag och jag tycker att fördelarna är många fler än nackdelarna.

Jag får så mycket funktionalitet för hälften av pengarna och energi som det tar att lösa allt i separata system. Nu har jag hemsidan, bloggen, e-postmarknadsföring, webinar, onlinekurser och medlemstjänst i samma system. Enkelt, smidigt och billigt.


I det här avsnittet berättar jag om vilka funktioner jag använder mest och vilka jag inte gillar så att du kan avgöra om det här verkar vara något för dig.

Vill du få en kostnadsfri minikurs där jag går igenom hur Zenler är uppbyggt? Sätt upp ett gratiskonto i Zenler med min partnerlänk. Då får jag en notifiering om det och lägger in dig i minikursen. Då kan du få en rundtur innan du bestämmer dig.

Skapa ett gratiskonto här 

Kategorier: Solopreneurpodden