Vill du jobba skalbart, smart och kreativt online? 

Välkommen till väntelistan för Solopreneurerna.

Jag öppnar hösten 2023. Vill du vara den första att få veta exakt när det blir? Ställ dig på  väntelistan. Självklart gör du inget åtagande att gå med om du står på väntelistan.

För att få ett hållbart företag behöver vi jobba smart med en mix av onlinekurser, coachingpaket, program och medlemstjänster.

I Solopreneurerna får du allt du behöver för att skapa olika digitala tjänster som tillsammans ger dig en bra nivå av intäkter.


Skapa din mix av tjänster så att du kan nå den frihet du strävar efter, få de intäkter du drömt om och hjälpa dem du brinner för. 

Det är inte lätt att sälja online. Även om det ibland framstår så.

Om du är en av de företagare som kämpar med att paketera din kunskap så att den går att sälja och du tycker att det går för långsamt, så kan jag hjälpa dig. Det finns inga snabbfixar men det finns principer som är mer framgångsrika än andra. Och jag lär ut dem på svenska för den svenska marknaden. 

Den perfekta mixen av tjänster ger dig de intäkter du behöver på det sätt du vill - samtidigt som du hjälper dina kunder. 

I Solopreneurerna får du hjälp att få in rätt följare på din
e-postlista som du sedan tar hand om så att de vill bli betalande kunder. Vad du sedan säljer till dem är upp till dig. Kanske är det en onlinekurs, en medlemstjänst eller ett coachningsprogram. Eller så vill du sälja konsulttjänster eller föreläsningar.

Allt är möjligt när rätt personer hittar till dig och förstår att du kan hjälpa dem. 

Men, vänta - är det här för mig?

Om du vill jobba smartare och inte hårdare i ditt företag så behöver du en bra mix av tjänster.  

Jag driver redan ett framgångsrikt företag online

Perfekt! Då känner du dina potentiella kunder och du har ett erbjudande som fungerar.

För dig så kommer det att gå snabbt att skapa en medlemstjänst. Välkommen!

Jag har redan gått kurser

Toppen, ta med dig all din tidigare kunskap. I Solopreneurerna bygger du vidare på den och framför allt - att du får en vänlig knuff framåt i att få det gjort. Kunskap i all ära men det är vad vi gör med den som räknas. I Solopreneurerna får du hjälp med det. 

Jag har inget erbjudande 

Än. Du har inget erbjudande än.

I Solopreneurerna finns workshops som hjälper dig att skapa ditt oemotståndliga erbjudande. 

Jag gillar inte tekniken

Fattar och du är inte ensam. Även om fokus i Solopreneurerna är på att skapa ditt erbjudande, sälja online och få nöjda medlemmar så får du stöd i tekniken också. Jag hjälper dig med Newzenler.  Om du hellre vill lära dig på svenska.