Workshop live

Vad krävs av dig för att driva en medlemstjänst?

med Jill Nyqvist

För dig som vill jobba mer online och funderar hur du kan få en bra mix av tjänster och erbjudanden. 

    Friday August 26 , 2022

    At 11:30 AM CEST

    Live Webinar Session has ended now.

Är det möjligt att skapa återkommande intäkter för dig med din kunskap i din nisch? Om du vill utforska hur du kan skapa ditt drömföretag online så är den här workshopen för dig.  Det får vara slut på att skjuta upp, vara osäker, inte veta och inte komma framåt.  Den här hösten kan du ta nästa steg i utvecklingen av ditt drömföretag online.  

Du behöver inte ha klarhet för att börja men du måste börja för få klarhet.  Så börja nu - anmäl dig till den här kostnadsfria workshopen och du har tagit ett steg i rätt riktning.  

Var med i båda workshopsen eftersom de har olika innehåll.
Passar din kunskap för en medlemstjänst? 24 augusti kl 11.30
Vad krävs av dig för att driva en medlemstjänst?  26 augusti kl 11.30

Workshop 2 | 26 augusti kl 11.30

Vad krävs av dig för att driva en medlemstjänst?

Vad krävs av dig och vad kan du förvänta dig om du driver en medlemstjänst? Jag ger dig en unik inblick i hur jag driver två medlemstjänster på ett effektivt och lönsamt sätt.

Strategierna jag använder ingår i Solopreneurmodellen och du kan använda dem också. Vi kommer att gå igenom:

  1. Vad krävs av dig för att driva en medlemstjänst? 
  2. Vad som kommer att göra störst skillnad för dig
  3. Hur kan dina intäkter se ut i en medlemstjänst?
  4. Frågor och svar

Workshopen spelas in och skickas ut i efterhand.


Hej grymma du!

När jag startade mitt företag visste jag att jag ville jobba online men jag visste inte hur och jag kunde inte föreställa mig hur jag någonsin skulle kunna sälja något till någon. Nu, fyra år senare, har jag det företag som jag drömde om då. Ibland får jag nypa mig i armen för att det faktiskt gick. Men nu har jag min mål blivit större 😅 så jag är inte framme än.
 
Men jag förstår hur det känns om om du tycker att det tar för lång tid att få in kunder och intäkter,  om det känns omöjligt med säljet och galet svårt att få till en paketering av din kunskap till oemotståndliga erbjudanden.

Eller kanske har du bra fart på försäljningen och vill få in ett nytt intäktsben i företaget där du inte byter tid mot pengar för att få mer frihet.
 
Oavsett så kan du bygga ditt drömföretag online och det finns sätt att göra det på som underlättar.

För att inte spilla mer tid på att nå dit du vill - häng med på de här workshopsen för att ta reda på om din kunskap passar som en medlemstjänst och vad som skulle krävas av dig för att driva en medlemstjänst.

Det omöjliga säljet

Okej, att sälja online är inte enkelt. Men om du verkligen brinner för att driva företag online så kommer du att lösa det. Jag lärde mig att sälja på mitt sätt och du kan hitta det som känns okej för dig. 

Den oklara paketeringen

 Man kan googla nästa vad som helst. Dina kunder betalar för din guidning och för att du hjälper dem att få resultat snabbare. Därför behöver du paketera din kunskap på ett smart sätt. Det gör hela skillnaden för om de uppfattar dig som det bästa alternativet.

Och så det här med tekniken 

Jag ska inte ljuga, du behöver lära dig att hantera teknik. Men du behöver inte vara en hacker för att klara av de system som du behöver. De är gjorda för sådana som dig och mig som inte är programmerare.