Minikurs: Testa din idé för en medlemstjänst

Testa din idé till en medlemstjänst i den här gratis minikursen!

Undvik ett vanligt misstag många gör som skapar tjänster online!

Många som kontaktar mig för att få hjälp att paketera sin kunskap till en medlemstjänst börjar i fel ände. De är experter i sin nisch, angelägna om att hjälpa andra och de skapar sin tjänst utifrån all kunskap de har.


Det är helt bakvänt.
 
Vill du skapa en framgångsrik tjänst online måste du börja i de problem din kund har. Så som de upplever och beskriver problemen, även om du vet att de bara pratar om symptomen. För du kan inte sälja till ett problem som kunderna inte vet att de har. Därför behöver du möta upp dem där de är.


För att hjälpa dig att undvika det här misstaget och börja i rätt ände har jag satt ihop en gratis minikurs. Över hundra företagare har gått den redan. Den är helt kostnadsfri och du börjar idag!
Välkommen!

Återkommande intäkter

Vad skulle det göra för ditt företag och din sinnesro om du visste att du hade intäkter varje månad? 

Prata om det du brinner för - hela tiden

Du startar en medlemstjänst inom den nisch där du älskar att jobba med.

Det innebär att du får betalt för att göra det du tycker är allra roligast. 

Hjälp fler och tjäna mer

Medlemstjänster ger dig en unik möjlighet att hjälpa människor. Du kan hjälpa tiotals eller hundratals. Du bestämmer.
Du behöver inte jobba hårdare för att tjäna mer. Du jobbar smartare. 

Medlemstjänster är det roligaste sättet att sälja dina tjänster online för att nå den frihet du strävar efter, få de intäkter du drömt om och för att hjälpa dem du brinner för.

Börja skapa din medlemstjänst idag!

Jill Nyqvist

Jag hjälper dig att utveckla ditt företag digitalt för att du ska kunna uppfylla den dröm som gjorde att du en gång startade ditt företag. Jag har två populära och nördiga nischpoddar: Funka med adhd-Jill&Gill och Soloprenurpodden där jag delar med sig av mina erfarenheter för att få mina idealkunder att nå sina mål. Förutom att jag coachar solpreneurer kring att skapa oemotståndliga erbjudande och smarta digitala lösningar så driver jag även framgångsrikt medlemstjänsten Funka med adhd-Vänner med hundratals föräldrar som varje månad betalar för stöd och hjälp i vardagen. 

Jag har skrivit två böcker och håller regelbundet uppskattade föredrag, webinar och workshops. 

Ulrika Mårtén

LinkedIn expert 

"Jill är fantastiskt duktig på att få fram allt som behövs genom att ställa rätt frågor som får mig att tänka till så det blir rätt budskap till min målgrupp.

Jag har tagit hjälp av Jill för att ta fram en strategi för medlemstjänster.

Jill är snabb på att sätta sig in i uppgiften och är ett oerhört stöd och avlastning för mig. Hon hjälper mig att uttryck och paketera mitt erbjudande utifrån kundens synvinkel." 

Wow, kom igång utan kostnad!